Проведе се годишния семинар на ССЛСБ!!!

Проведе се годишния семинар на ССЛСБ!!!

Таз годишният национален семинар на Сдружение "Съюз на строителните лабораторни специалисти в България" се радваше на изключителен интерес. Форумът бе посетен от 95 специалисти и експерти, които представяха над 48 строителни фирми в страната.

Събитието се проведе, по предварително изготвената програма, на 29 и 30 ноември 2012 г. в парк хотел "Панорама" в град Трявна.

Участниците имаха възможност да видят и чуят презентации на представители на Министерство на регионалното развитие и благоустройството, Изпълнителна агенция "Българска служба за акредитация" и др.

По време на лекциите бяха задавани въпроси и се дискутираха проблеми от различно естество, засягащи най-вече гилдията на строителните лабораторни специалисти.

Семинарът бе посетен и от рекламодатели и фирми доставчици на оборудване, суровини и химически добавки, които предоставиха на участниците множество рекламни материали. Сред тях бяха "Астел" ЕООД, "Вини-ЕкоТех" ЕООД, Isomat, "Девня цимент" АД и др. Бе направена презентация от инж. Христина Кисьова от фирма "Вини-ЕкоТех" ЕООД, която е основен представител на Matest за България.

ССЛСБ Ви предоставя в електронен вариант целия материал от семинара. Изтеглете презентациите или лекциите, които представляват интерес за Вас като кликнете с ляв бутон върху съответната връзка. Всяка връзка включва по няколко файла, които са в архивирана папка.

Документи

Изображение към новинаИзображение към новина